Tel: 015 257 0232 | E-mail: info@kopaltravel.nl

Reserveren


Reserveren bij KopalTravel kan telefonisch of direct online via deze website. Het online reserveren is een eenvoudig proces, dat hieronder beschreven staat. Komt u er niet uit, dan kunt u uiteraard ook telefonisch reserveren via 015-25 70 232.

Online reserveren

Op de beginpagina van Kopaltravel.nl en op de pagina's van de appartementen (benaderbaar via het menu aan de linkerkant van de pagina) vindt u een beschikbaarheidsformuliertje. In het formulier wordt gevraagd om een aankomstdatum, vertrekdatum en het aantal personen. Als u vervolgens op de button "Controleer beschikbaarheid" klikt, ziet u link op de pagina staan welke reisgegevens u heeft ingevoerd en welke appartement wel en niet beschikbaar zijn voor die periode. Als u op een beschikbaar appartement klikt, ziet u bovenaan de pagina, onder uw reisgegevens, een link staan "Dit appartement reserveren". Als u daarop klikt verschijnt het online reserveringsformulier. U kunt dit formulier invullen en onderaan de pagina op "Plaats reservering" klikken om het appartement te reserveren.

Nadat wij uw reserveringsaanvraag hebben ontvangen, zullen wij deze controleren en de definitieve beschikbaarheid bij de beheerder opvragen. Indien de aanvraag akkoord is en het appartement beschikbaar is, zullen we de reservering schriftelijk (per post) aan u bevestigen. Pas na deze bevestiging van Kopal Travel is de reservering definitief.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon: 015-25 70 232.