Tel: 015 257 0232 | E-mail: info@kopaltravel.nl

Met de trein naar Praag


U kunt met de trein naar Praag. U hoeft slechts één keer over te stappen en u reist in zeer comfortabele intercity treinen. U neemt een dagtrein (via Berlijn) of een nachttrein (via Frankfurt) naar Praag. De nachttrein is de beste optie. Boek een slaapcabine en arriveer 's ochtends uitgerust op het station van Praag.

De treinreis vanuit Nederland naar Praag neemt zo'n 12-13 uur in beslag. De kosten voor een treinreis naar Praag zijn afhankelijk van wanneer u boekt en het type kaartje. Meer informatie vindt u op www.nshispeed.nl.

Het centraal station van Praag heet Hlavni Nadrazi. Dit station is het station waar alle internationale treinverbindingen uitkomen. Vanaf dit station reist u snel met de metro naar onze appartementen. Wilt u een dagje buiten Praag doorbrengen bij Kasteel Karlštejn of in Kutná Hora? Ook dan is treinstation Hlavni Nadrazi uw punt van vertrek.

Het centraal station van Praag heet Hlavni Nadrazi. Dit station is het station waar alle internationale treinverbindingen uitkomen. Wilt u een dagje buiten Praag doorbrengen bij Kasteel Karlštejn of in Kutná Hora? Ook dan is treinstation Hlavni Nadrazi uw punt van vertrek.

Meer informatie over het openbaar vervoer (en de kaartjes en abonnementen) vindt u op: www.dpp.cz